Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Marta Shanti

Música d'autora

AIRE · Primer senzill d'On comença el camí - [Per què's i com's]

AIRE · MARTA SHANTI ~ On comença el camí [Senzill 1]

This video is being processed
AIRE és una canço que neix de la necessitat d'acceptar-me tal com sóc, de fer callar la veu interna que em fa petita i m'ofega la il·lusió.
AIRE és una canço que neix de la necessitat d'acceptar-me tal i com sóc, de fer callar la veu interna que no sóc jo (però sona com jo) que em diu que no me'n sortiré i que saboteja (o autosaboteja) els intents més purs de confiança en mi mateixa. 

AIRE és una canço que es construeix sobre un sol acord. Mentre la composava, m'assetjaven els dubtes. Pensava, com pot ser bona aquesta cançó si només té un acord, si no canvia l'harmonia en la tornada, si no té una estructura típica. Parlant amb el meu pare, que sovint em fa de mentor en aquest camí de la Música, em va fer veure que hi ha moltes (grans) cançons composades amb molts pocs acords. Fins i tot, algunes de les meves cançons preferides d'Oques Grasses estan escrites amb un sol acord. 
Confesso que la comparativa, en aquest cas, em va ajudar a agafar embranzinda i confiar cegament en la cançó, que no només la vaig fer per a mi, sinó per connectar amb totes aquelles persones que com jo (potser, com tu), lliurem cada dia una batalla amb el nostre interior per travessar les barreres de la por i caminar decidides més enllà de les fronteres de les inseguretats i les preocupacions. 

Justament amb aquesta voluntat de compartir i connectar amb altres persones (perquè sí, així ens curem també: tot sabent que no estem soles, que el nostre mal és més aviat comú) vaig voler fer el videoclip de la cançó amb alumnes d'ESO de l'Institut de Montmeló. 
En l'adolescència som molt vulnerables, ens comparem contínuament buscant irracionalment la nostra pròpia identitat, amb molt pocs recursos i massa dubtes impronunciables. També, vaig voler fer coincidir l'estrena i el treball col·lectiu amb els i les alumnes d'ESO amb el Dia de la Dona; una data ideal per repensar les nostres estructures (internes i externes) des del mirall i filtre del feminisme. Una reflexió col·lectiva necessària a totes les edats i, sobretot, en l'adolescència.

Desitjo que gaudiu la Música i el vídeo des de l'Ànima, tot deixant-vos atravessar per aquesta voluntat sanadora. Fes petita la veu que et fa petit/a. Fes gran la teva confiança i comparteix la teva Llum i el teu Amor ~ ·