Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Marta Shanti

Música d'autora

AEROPORT · Tercer senzill d'On comença el camí - [Per què's i com's]

AEROPORT · MARTA SHANTI [Tercer senzill On comença el camí]

This video is being processed
AEROPORT és una cançó d'amistat, d'empenta. Una abraçada i un "tot anirà bé" quan decideixes emprendre un viatge (físic o no).
AEROPORT és una cançó d'amistat, d'empenta. Una abraçada i un "tot anirà bé" quan decideixes emprendre un viatge (físic o no).

Inicialment la vaig composar per a un company de la Universitat, que va marxar a Brussel·les a estudiar. La veritat és que no se'm donen massa bé les relacions a distància, així que vaig pensar que seria una bona idea regalar-li una cançó. Tot just havia començat a composar i m'estava descobrint (i identificant) com a Artista Cantautora. Potser va ser... la meva quarta cançó? El fet és que li vaig cantar a la trobada que vam fer per acomiadar-lo, però només una vegada i prou tímidament com perquè quan la va sentir fa uns mesos se sorprenès d'esoltar-la. No en tenia ni idea de què li havia escrit aquesta cançó!

Per sort, he anat guanyant en confiança i, segurament, si ara marxés li gravaria i tot perquè se la pogués endur. Estant a Brussel·les ens vam trucar un parell o tres de vegades però, com ja t'he dit, sóc (o era) força dolenta en la distància. La nostra amistat es va esquerdar i potser vam veure que no era gaire forta. Tanmateix, aquella experiència em va servir per reflexionar al cap del Temps, per entendre que el pensament no genera vincle i que cal actuar, parlar, expressar, comunicar i compartir amb les persones que estimem perquè realment sàpiguen fins a quin punt (sempre és més) són importants per a nosaltres. 

Pel que fa al videoclip, el vam gravar el Nil (l'Amor de la meva Vida i càmera de Marta Shanti) i jo. La meva Família m'hi va ajudar activament (sempre i són i conformen el nucli de l'Equip Marta Shanti). Com que el Borja s'havia acomiadat prematurament després de publicar Nit de Guerra, pocs dies abans de gravar AEROPORT, vam haver d'improvisar. I val a dir que estic força contenta amb el resultat. 
De fet, editar jo mateixa el videoclip em va engrescar a produir jo mateixa els propers videoclips que descobriràs en les properes setmanes i mesos. Canvio la inversió de diners, per la inversió de Temps. Em surt a compte!

La vaig triar com a cançó de l'estiu perquè és fresca i desenfadada. I a tu, què et fa sentir?