Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Marta Shanti

Música d'autora

AEROPORT · Tercer senzill d'On comença el camí - [Per què's i com's]

AEROPORT · MARTA SHANTI [Tercer senzill On comença el camí]

Este video todavía se está procesando
AEROPORT és una cançó d'amistat, d'empenta. Una abraçada i un "tot anirà bé" quan decideixes emprendre un viatge (físic o no).
AEROPORT és una cançó d'amistat, d'empenta. Una abraçada i un "tot anirà bé" quan decideixes emprendre un viatge (físic o no).

Inicialment la vaig composar per a un company de la Universitat, que va marxar a Brussel·les a estudiar. La veritat és que no se'm donen massa bé les relacions a distància, així que vaig pensar que seria una bona idea regalar-li una cançó. Tot just havia començat a composar i m'estava descobrint (i identificant) com a Artista Cantautora. Potser va ser... la meva quarta cançó? El fet és que li vaig cantar a la trobada que vam fer per acomiadar-lo, però només una vegada i prou tímidament com perquè quan la va sentir fa uns mesos se sorprenès d'esoltar-la. No en tenia ni idea de què li havia escrit aquesta cançó!

Per sort, he anat guanyant en confiança i, segurament, si ara marxés li gravaria i tot perquè se la pogués endur. Estant a Brussel·les ens vam trucar un parell o tres de vegades però, com ja t'he dit, sóc (o era) força dolenta en la distància. La nostra amistat es va esquerdar i potser vam veure que no era gaire forta. Tanmateix, aquella experiència em va servir per reflexionar al cap del Temps, per entendre que el pensament no genera vincle i que cal actuar, parlar, expressar, comunicar i compartir amb les persones que estimem perquè realment sàpiguen fins a quin punt (sempre és més) són importants per a nosaltres. 

Pel que fa al videoclip, el vam gravar el Nil (l'Amor de la meva Vida i càmera de Marta Shanti) i jo. La meva Família m'hi va ajudar activament (sempre i són i conformen el nucli de l'Equip Marta Shanti). Com que el Borja s'havia acomiadat prematurament després de publicar Nit de Guerra, pocs dies abans de gravar AEROPORT, vam haver d'improvisar. I val a dir que estic força contenta amb el resultat. 
De fet, editar jo mateixa el videoclip em va engrescar a produir jo mateixa els propers videoclips que descobriràs en les properes setmanes i mesos. Canvio la inversió de diners, per la inversió de Temps. Em surt a compte!

La vaig triar com a cançó de l'estiu perquè és fresca i desenfadada. I a tu, què et fa sentir?